hello world!
Udgivet: 10. juli 2024

Widex bliver ny hovedsponsor

I Globen Sport kan man i øjeblikket ikke sidde stille, fordi man er så begejstret over klubbens voldsomme vækst for 2024 som slår mange interne rekorder i klubben.

Det er noget man kan se på antallet af deltagere til klubbens arrangementet, de mange indkommende medlemmer og den stigende økonomiske støtte fra fondene, samt præsentationen af en ny hovedsponsor til klubben.

I dag præsenterer Globen Sport nemlig også en ny hovedsponsor i form af høreapparatvirksomheden Widex, som ville kunne ses på hjemmesiden, beklædning i klubben og særligt i forbindelse med klubbens golfspiller Hans Elgaard.

Klubben har nemlig valgt at øremærke alle midlerne fra Widex til golfspilleren Hans Elgaard for, at fremme hans golfkarriere og talentudviklingen som han har brug for. Det er en støtte og opbakning som betyder meget for klubben, fordi Hans Elgaard præcist er en enestående unik rollemodel af de bedste døve idrætsudøvere i Danmark.

I første omgang vil Widex med deres økonomiske støtte, være med i et samarbejde til og med 2025. I Globen Sport er man glade for støtten, og byder Widex velkommen om bord på en fantastisk rejse de næste 2 år.

Foto © Widex

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram