hello world!
Udgivet: 2. februar 2014

Vellykket GOLF medlemsmøde gennemført

Golfspillerne i Globen Sport pr. 1. januar 2014 som på billedet fra venstre består af Troels Dyhr, Morten Jørgensen og Jesper V. Vestergaard.

I dag blev golfafdelingens første medlemsmøde afholdt og med stor succes. Under mødet deltog golflederen Troels Dyhr sammen med medlemmerne Jesper V. Vestergaard og Morten Jørgensen, samt kassereren Michael Vestergaard som deltog som repræsentant fra klubbens bestyrelse.

Aktivitetskalenderen for 2014 indeholder DM Golf for døve i juni 2014, samt en række endags træningslejre i Jylland som vil blive gennemført hvert måned i sommersæsonen, hvor det er muligt spille og træne golf. Globen Sport har på aktivitetskalenderen planlagt 8 træningslejre årligt, herunder den traditionelle deltagelse til DM Golf for døve arrangeret af Dansk Døve-Idrætsforbund.

På medlemsmødet blev der også drøftet beklædning, budget og § 44 for medlemmerne i Globen Sport, og til sidst fremlagede kassereren Michael Vestergaard bestyrelsens kommende forslag om medlemsreform som fremlægges under generalforsamlingen. Der har været en utrolig god dialog omkring forslaget til den nye medlemsreform i Globen Sport, og med en enkelt ændring er den nu klar til fremlæggelse på generalforsamlingen, fortæller Michael Vestergaard.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram