hello world!
Udgivet: 9. maj 2019

Vellykket gokart træningslejr i Tyskland

Gokartkøreren Patrick Lauridsen er nu kommet hjem fra sin gokart træningslejr i Tyskland, hvor han nærmest fået slidt hænderne og fået vabler. Det blev til 6 dages træning, hvor de fleste steder blev kørt mange km i flere timer.

Med økonomisk støtte fra GN Foundation blev der gennemført et træningsprogram i Tyskland i stedet for i Danmark, og det er økonomien som er det simple svar på hvorfor det afholdes uden for Danmark. Hvad der koster for 30 minutters kørsel i Danmark, kan man få for 3-4 timers kørsel i Tyskland, og det er baggrunden for hvorfor klubben valgte en træningslejr i udlandet i stedet for herhjemme.

De forskellige steder hvor der blev trænet i omegnen af Hannover, var banerne i gennemsnit mellem 300 – 700 meter og med rigtigt mange sving som kunne udfordre Patrick noget mere i kørslen. Samtidigt ved træningen i Kart Center Hildesheim i tirsdags lykkedes det Patrick at køre sig til en fantastisk præsentation som han kan være stolt af.

           

Samtidigt med træningen deltog Patrick også i flere forskellige træningsløb med andre gode gokartkørere som blev arrangeret af de forskellige centre i samarbejde med Globen Sport, så det kunne give Patrick en mulighed for køre mod andre og træne lidt med overhaling og kørsel med andre gokarts på banen som han ikke havde kørt mod før.

Alt i alt har hele træningslejren været et stort udbytte for Patrick, og derfor er det heller ikke sidste gang træningslejren vil blive gennemført uden for den danske grænse.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram