hello world!
Udgivet: 17. september 2015

Udtagelse til DCL Aarhus 2016 på vej

Mange fodboldspillere i døveidrætten har i denne uge modtaget brev fra Globen Sport med lykønskning om, at man har udtaget spilleren til kunne repræsentere klubben til det kommende 9th Deaf Champions League Football Men Aarhus Denmark 2016.

I år til 8th DCL Tyrkiet deltog Globen Sport med et blandet skandinavisk hold, men det ser ud til holdet næste år i Aarhus primært vil bestå af norske og danske spillere. Det vil ikke være muligt for Globen Sport, at kunne invitere de svenskere spillere med, da svenskerne nu har fået deres nationale 11-mandsturnering tilbage og kan derfor ikke spille for 2 klubber i samme sæson.

Omkring starten af november forventer Globen Sport, at kunne præsentere de 30 spillere som udgør bruttotruppen til DCL Aarhus 2016. I foråret skal der gennemføres to træningslejre inkl. Fair Play kursus, samtidigt er der planer om en mulig opvisningskamp kombineret med en af træningslejrene, hvor man skal sætte fokus på det kommende DCL Aarhus 2016 med fodboldspillerne i Globen Sport.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram