hello world!
Udgivet: 11. juni 2015

To'er i det 3. afdeling af Sommer Le Mans

Selvom solen skinnede og var skarp, så måtte GS Gokart m. forkortelsen 'GSG' kørerne Anne Andersen, Patrick Lauridsen og Lauridsen gå ind i Racehall, for at skaffe mere metal til klubben.

Anne Andersen sammen med Thure Pank Jensen var i dag uhyre tæt på at have metal hængende om halsen, men måtte desværre bide i asfalten og slutte som nr.4. Anne begyndte løbet og var uheldigvis med inde i mange "trafik propper", hvilket betød at sammenstød var uundgåeligt, ligesom kampen om at komme først er hård, men Anne kæmpede godt og viste nogle store forbedringer i sine omgangstider som før lød gennemsnitligt 58 sekunder, og som i dag var faldet ned til et snit på 56 sekunder pr. omgang. Da Thure kom ind i de sidste 30 minutter, havde han også forbedret sine omgangstider i sådan en grad at makkerparret var lige hurtige, men forgæves kom de ind som nr.4.

Laurits tog i dag starten, og kom med lidt hård kamp op som nr.3 lige efter Ian Andersen fra Tegnsprogstolken.dk og den førende fra Team Knold & Tot, og pladsen holdte lige indtil han skulle ud og lade Patrick Lauridsen køre, som hurtigt indhentede 3 pladsen og kortvarigt tog 2 pladsen lige efter de førende tegnsprogstolken.dk, kørt af Rasmus Dahlerup Sørensen som var stedfortræder for Søren Winkel, som desværre var forhindret. Lige bag ved Patrick kørte den unge Nicolaj Kandborg som var stedfortræder for Emil Bastholm Rasmussen ved Team De Fede Forbrydere. Kandborg kom lige akkurat ind som nr. 1 i allersidste omgang, mens tegnsprogstolken.dk sluttede som nr.2 og GSG som nr. 3.

I den efterfølgende udregning af tidstraffe, andre straffe m. m, fandt man ud af at Team De Fede Forbrydere havde brugt en stedfortræder 2 gang, og straffen betød at de røg ud af top 3, hvilket betød at Tegnsprogstolken blev nr.1, GSG nr.2 og Smedemark Cykler blev nr.3.

AAFGF 3.afd - Top3

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram