hello world!
Udgivet: 30. april 2016

Store ændringer for 9th DCL Aarhus 2016

Præsidenten for organisationskomiteen (OC) Michael Vestergaard fortæller, at der kommer store ændringer på vej for hele turneringen. Det sker efter afbud fra svenske IK SURD og det tyrkiske Elazig IESK som har meldt afbud, og turneringen har nu kun 6 hold til turneringen.

I næste uge vil man offentliggøre et nyt turneringsprogram som gør, at man er nødt til forkaste lodtrækningen og gennemføre en ny lodtrækning aften før turneringen, hvor de 6 hold skal i to nye puljer med 3 hold i hver. 

Årsagen til den nye lodtrækning skyldes, at både IK Surd og Elazig IESK begge var i gruppe B, og dermed gør turneringsformen ugyldigt. I organistionskomiteen er man triste over de to afbud, og det ekstra arbejde med, at få hele turneringen til hænge sammen med de frivillige, transporten, hotellet, programmet og DCL folderen.

Selvom det er en trist med afbud fra 2 hold, så siger DCL præsidenten Juan Carlos det vil blive et godt spændende DCL Aarhus 2016 som får besøg af de absolut stærkeste klubhold fra Europa. I organisationskomiteen (OC) tager man det også med oprejst pande, og vil give de deltagne hold en uforglemmelig oplevelse med gode forhold i Danmark.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram