hello world!
Udgivet: 31. marts 2019

Spillere på besøg og til interview hos GN Foundation

Fredag d. 29. marts 2019 var enkelte af Globen Sports fodboldspillere, Jon Hesselberg Jensen, Søren Bøgsted, Ali Mohsen Dia og Jason J. Rasmussen sammen med klubbens formand Michael Vestergaard på besøg hos GN Store Nord i Ballerup.

Besøget var en blanding af en kort rundvisning, socialt samvær, snak og til sidst et interview til en video som GN får produceret. Her fik spillerne svaret på spørgsmål om hvem de er, deres lidenskab til fodbolden, hvorfor de netop elsker fodbold og til sidst om hvad støtten fra GN Foundation til Globen Sport betyder for dem.

                

GNs repræsentant Royce Chan som står bag videooptagelserne, blev så glad for at møde spillerne og derfor vil Globen Sport arrangerer flere besøg hos GN for medlemmerne i fremtiden, samt invitere GN Foundation ud til diverse Globen Sport arrangementer.

Det vides endnu ikke hvornår videoen bliver udgivet, men det kommer helt sikkert på hjemmesiden globensport.dk og på klubbens Facebook side.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram