hello world!
Udgivet: 25. november 2015

Repræsentationstur til VM Futsal i Bangkok

Globen Sport sender aktivt både ledere og idrætsudøvere til internationale stævner i udlandet, hvor klubben også har en eller flere medlemmer på de forskellige skandinaviske landshold som Danmark, Norge og Sverige.

IMG_5372

I denne uge er klubbens formand Jeppe S. Nielsen (højre) og klubbens kasserer Michael Vestergaard (venstre) til VM Futsal i Bangkok, Thailand. Det er en fælles kombineret repræsentationstur på vegne af Globen Sport og for støtteforeningen DCL Sport, hvor man har fået økonomisk støtte til turen.

I det nye år er der også planlagt en repræsentationstur til VM Fodbold i Italien, hvor det er alle bestyrelsesmedlemmerne for både Globen Sport og Støtteforening DCL Sport som skal deltage i juni / juli 2016.

De forskellige repræsentationsture til VM Futsal i Thailand og VM Fodbold i Italien er er en del af internationalt idrætsprojekt 2017 – 2020 som Globen Sport ønsker fremlægges og vedtages af medlemmerne på et særlig medlemsmøde i efteråret 2016. Derudover skal medlemmerne også tage stilling til om støtteforening DCL Sport skal forsætte, hvor dens hovedformål har været DCL Aarhus 206 og sideløbende diverse internationalt arbejde.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram