hello world!
Udgivet: 29. december 2014

Racehall Of Champions 2014

I dagene d.27-28 December 2014 bliver RHOC (Racehall Of Champions) afviklet, RHOC havde sin fødsel i 2009 og allerede dengang blev løbet et kæmpe hit blandt topkørerne i Europa og er siden da blev afviklet hvert år. Allerede det at løbet er så stort og kendt blandt motorsports intuatister, samt at det er et tilløbstykke for mange af Europas og Danmarks bedste kørere.

I 2013 begyndte RHOC at bruge en kørende start, for at få et glidende start og dette var en kæmpesucces som forsætter i år og i de kommende år. Ligesom man i RHOC har et Stop & Go, som er en tidstraf, hvor man kører ud til en mini pitstop og holder 3 sekunder før man kan køre videre og dette fungerer som en advarsel inden man eventuelt kan få det sorte flag og blive smidt ud af det enkelte løb.

Her køres der 5 forskellige klasser fordelt over 2 dage, hvor den første dag byder på 100kg klassen, Old Boys 100kg klassen og Superkart Le Mans, og på anden dagen køres 80kg klassen samt 65kg klassen.

De mest populære løb er 80kg klassen hvor den lokale Jannik Nielsen fra Pølle Racing Team er forsvarende mester, ligesom 100kg klassen også har en lokal forsvarende mester i Nikolaj Kandborg som også kører for Pølle Racing Team.

Fra GSG (Globen Sport Gokart) kom de 4 helte i Ian Andersen 80 & 100kg klassen samt Superkart Le Mans, Franklin Richter 80 & 100kg klassen, Old Boys 100kg klassen, Patrick Lauridsen 80 & 100kg klassen samt Superkart Le Mans og Laurits Dahlstrøm 100kg klassen. Ian er selvfølgelig den mest erfarne og rutinerede kører, mens de øvrige 3 skal afprøve deres egne evner på dette niveau.

Derudover er GSG vært for døve kørere fra Brasilien i Eduardo Favilla 80kg klassen & Superkart Le Mans, og fra Irland har vi Eugen Smocinschi 80kg klassen, Jason Landers 100kg klassen, Graham Finnegan 80kg klassen og fra Tyskland har vi Alexandra Merkel 80kg klassen & Superkart Le Mans, Stefan Reiz 100kg klassen & Superkart Le Mans, Olaf Plettenberg Old Boys 100kg klassen & Superkart Le Mans og Markus Warnebier 80kg klassen & Superkart Le Mans.