hello world!
Udgivet: 4. maj 2019

Patrick Lauridsen til gokart træningslejr i Tyskland

Gokartkøreren Patrick Lauridsen er i disse dage i Hannover, hvor han sammen med sin klub Globen Spot er på træningslejr. I forvejen er klubben dernede i forbindelse med et skydestævne, og takke være samarbejdet med GN Foundation, så blev der også lige ekstra penge til gokartens træningslejr.

De første to dage har Patrick været til træning i 2 forskellige gokarthaller, og det er meningen han gennem opholdet i Tyskland skal forbi 6 forskellige gokarthaller omkring Hamburg og Hannover.

I går (fredag) var han til en mindre træning hos Mega-Kart Norderstedt uden for Hamburg, hvor Patrick for første gang kørte afsted i el-gokart. Banen var 340 meter, og hans hurtigste tid blev 31,70 mens banerekorden ifølge personalet var tæt på de 30 sekunder.

I dag (lørdag) var træningen hos Kart-o-Mania Hannover, hvor Patrick fik hele 3 timers træning med sin yndlingsgokart med benzinmotor. Banen var 320 meter, og hans hurtigste tid blev 32,61 mens banerekorden var 31,70. Det var en udfordrende bane med større gokart og mange sving, som gjorde det mere udfordrende overhale men træningen gjorde ham mere erfaringsmæssigt rigere.

I morgen skal Patrick igen til træning et nyt sted, og sådan forsætter programmet også i den kommende uge inden afrejsen tilbage til Danmark sidst på ugen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram