hello world!
Udgivet: 6. februar 2016

Opvisningskamp m. ’EM helte 1992’ og ’Globens helte’ bliver aflyst

I forbindelse med det kommende 9th DCL Aarhus 2016 havde man en aftale med FC Vestsjælland og hovedsponsoren Harboe om, at gennemføre en opvisningskamp i samarbejde med Globen Sport og Dansk Boldspil Union (DBU) med temaet ’EM helte’ og ’Globens helte’.

Men efter konkursen af FC Vestsjælland i december måned sidste år gik 5 måneders arbejde i vasken, og de sidste 3 måneder har man forsøgt redde det med en ny samarbejdspartner som kunne løfte arrangementet men uden held. I dag sagde den sidste mulige samarbejdspartner HB Køge nej efter flere overvejelser, og flere andre har også været i spil.

Arrangementet skulle være afholdt med mange profilspillere fra ’EM-landsholdet 1992’ og ’Globen Sport’, og ville have givet ca. 400.000 kroner takke være hovedsponsoren Harboe til værtskabet DCL Aarhus 2016. Men nu opgiver organisationskomiteen (OC) arbejdet efter, at den sidste mulige samarbejdspartner HB Køge også sagde nej tak.

Ifølge OC præsidenten Michael Vestergaard er det et kæmpe stort tab som kommer til påvirke det hele, og nu vil man arbejde i døgndrift på redde de økonomiske rammer for værtskabet DCL Aarhus 2016.

Kilde:
Pressemeddelelse fra organisationskomiteen (OC) for 9th DCL Aarhus 2016

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram