hello world!
Udgivet: 27. august 2010

Nyt trænerteam på plads i Globen Sport

Globen Sport har lige siden årsskiftet været på jagt efter et nyt trænerteam. Der har hele tiden været to klare favoritter, som det til sidst er lykkedes Globen Sport at skrive kontrakt med.

I sidste sæson stod  Brian Bille og Tobias Holland i spidsen for Globen Sport og gjorde det til perfektion i Døveligaen med 10 sejre ud af 10 mulige.  Men dette var ikke en holdbar løsning, når de begge også spiller for Globen Sport – førstnævnte som anfører for holdet.

Globen Sport har længe haft to kandidater i søgelyset, de er begge gamle kendinge i Globen Sport og har tidligere stået i spidsen for holdet. – både individuelt og som duo.

Der er tale om Kristian Kappendrup og Jakob Gade. De stod senest i spidsen for holdet som duo da Globen Sport overraskede alt og alle og vandt Deaf Champions League i London tilbage i august 2008. Jakob Gade var også cheftræner under Deaf Champions League i Madrid tidligere på året, hvor det som bekendt blev til en fjerde plads.

Siden da har først Bjarne Schultz og Brian Terkelsen stået i spidsen for Globen Sport en enkelt sæson, inden Brian Bille og Tobias Holland overtog roret forud for sidste sæson – Tobias Holland bliver spillende assistenttræner for det nye makkerpar.

Der er store forventninger til nye trænerteam. De har vist at de supplere hinanden utrolig godt og har før præsenteret at få det optimale ud af holdet, endda med en trup der var nær så stærk, som den trup de råder over på nuværende tidspunkt. Det er den stærkeste trup nogensinde i Globen Sports 7-årige historie.

Truppen tæller bl.a. spillere som landsholdsmålmand, Søren Jensen. I forsvaret kan Globen Sport stille med 5 mand i absolut landsholdsklasse, på midtbanen er luksusproblemet blot større, her kan Globen Sport bryste sig af at råde over hele 6 spillere med landsholdsklasse, mens der i angrebet er 4 mand der tilhører denne kategori.  I alt 16 spillere der besidder kvaliteter der gør dem til en del af bruttolandsholdet, hvor vi nok kommer til at se flere og flere Globen Sport spillere erobre en plads i startformationen – desuden var 10 af spillerne en del af det landshold der deltog ved Deaflympics i Taiwan i september i fjor.

Det er værd at prioritere at 11 ud af de 16 bruttolandsholdsspillere er født i Jylland, mens hele 17 ud af truppens 22 spillere ligeledes er fra Jylland. Desuden er hele Globen Sports defensiv et rent jydekollektiv.

Det nye trænerteams første opgave  bliver den 5. september 2010 i Vejle hvor Viking spiller deres første Døveliga-kamp nogensinde mod de regerende danmarksmestre – en værre modstander kunne næppe trækkes op af hatten for Vikings vedkommende.

Glæd dig til interviewet med det nye trænerteam.

Måske Globen Sports ideal opstilling?

 

Målmand Søren Jensen 
   
 Forsvar Jeppe Schjødt (Jannick Jakobsen)
 Forsvar Brian Andersen (Ivan Strømgaard)
 Forsvar Jonas Køedt (Tobias Holland)
 Forsvar Søren Glad (Anders Pedersen)
   
 Midtbane Fatih Öcal (Jacob Bast)
 Midtbane Brian Bille (Kim Bøge / Troels Dyhr)
 Midtbane Lars Løvig (Benjamin Knudsen)
   
 Angriber Søren Bøgsted (Nicolaj Molbo)
 Angriber Martin Jacobsen (Martin Søltoft)
 Angriber Jon Hesselberg (Thomas Holm)

* Navne skrevet med fed er en del af bruttolandsholdet.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram