hello world!
Udgivet: 21. juli 2014

Morten Jørgensen: Jeg skal blive bedre til næste VM

Det danske landshold deltog i dagene 15. – 19. juli til World Deaf Golf Championships 2014 i Traverse City i USA. Det lykkedes Danmark få en bronzemedalje for holdturnering, og en sølvmedalje i individuelt af danskeren Hans Elgaard.

Landsholdet bestod denne gang af Hans Elgaard (Ahorn), Lasse Emil Nielsen (Ahorn), Søren Clausen (Døvania), Morten Jørgensen (Globen) og Troels Dyhr (Globen).

Klubbens medlem Morten Jørgensen har tidligeret været med til VM for sin gamle klub Idrætsforening Ahorn, og deltog i USA for første gang for den nye klub Globen Sport. Det er endnu ikke lykkedes ham, at få medalje ved VM i golf endnu, men Morten føler selv han bliver lidt bedre for hver gang.

Morten synes selv, at han godt kunne have spillet lidt bedre og ikke helt tilfreds med sin præsentation, selvom det førte holdet til VM bronze. Hans golf-handicap er 6,4 og er det højeste på landsholdet, og der er et stykke vej endnu hvis han skal placere sig i top 3 ved VM som har et lavere handicap ifølge ham selv.

Morten sammenligner sine resultater fra sit seneste VM i Skotland i 2010, og her er det generelt meget stabilt men synes generelt VM i USA var bedre. Hans resultater i 2010 i Skotland var 90, 86, 86, 86, mens han i USA fik 84, 87, 89, 83.

Det var en kæmpe oplevelse siger Morten og forsætter med, at rose landsholdets trænerteam. Det var nogle svære og anderledes baner, men det var meget lærerigt være sammen med trænerne som var med til yde en stor teknisk opbakning.

Det er ligesom holdkammeraten Troels også hans første medalje med landsholdet.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram