hello world!
Udgivet: 10. august 2020

Mindeord Dennis Kondrup Kaae

For 2 uger siden mistede klubben et værdsat medlem, som også var en af døveidrættens europamestre i gokart. Dennis Kondrup Kaae sov stille ind efter kortere tids kræftsygdom i en meget tidlig alder.

Dennis var en meget aktiv gokartkører, og var umådelig lykkelig da han vandt sin EM-titel i EM-gokart 2016 i Frankrig. En sølvmedalje som overraskede mange, fordi han med den store vægtforskel på 10-15 kg til de andre kørere, alligevel til sidst kunne køre i mål efter klubkammeraten Patrick som tog guldet.

Dennis har i mange år været et yderst synligt medlem i Globen Sport, og han var altid ambassadør for det gode humør, det glade smil, masser af fis og ballade, men rummede også den utrolige engagerende evne at fungere og være ven med alle. Sideløbende med sit medlemskab i Globen Sport, var han også aktiv idrætsudøver på døvelandsholdet.

                   

I klubben var der for Dennis altid tid og overskud til gokarten, og han var den som smurte ærmerne op, når det skulle lykkes for fællesskabet. Dennis har været en utrolig aktiv drivkraft bag gokarten, samt flere gange være idrætsleder og holdleder i klubben,. Han udrettede et kæmpe arbejde for gokarten skulle være en succes.

 

Video med Dennis da han vandt DDKC 4. afdeling i 2015 og var i supergodt humør:

Video med klubbens EM mestre 2016 i 4 mandshold, hvor det kan være meget svært, at få taget et holdfoto med dem:

I 2016 blev der lavet et medlemsportræt af Dennis, som kan læses her:
https://globensport.dk/medlemsportraet-dennis-k-kaae-gokart-m-foto/

I klubben vil Dennis af alle blive utrolig meget savnet <3

Klubbens tanker går til hans kone Rikke, og hans 3 drenge, som har mistet en kærlig og omsorgsfuld livsledsager og far <3

 

Fotos © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram