hello world!
Udgivet: 29. september 2013

Midtbanespilleren Søren Bøgsted forsat skadet

Søren Bøgsted er en af de stærke fodboldprofiler i klubben, og aktiv på både futsal- og fodboldlandsholdet.

Derudover er Søren også udtaget til futsal landsholdets kvalifikationskampe i Holland til januar, men bliver Søren klar og kan deltage?

Siden puljekampen mod Argentina under Deaflympics i Bulgarien i sommers, har Søren haft en del ømhed i ryggen og håber det er slut i morgen efter hans behandling kiropraktoren i morgen.

Globen Sport spurgte Søren, hvad der skete med ryggen under kampen:

”Under OL kampen mod Argentina, fik jeg taget utallige indkast som jeg har ansvar på. Men den måde banen er sat op på forhindrede mig i at jeg kunne gå langt tilbage og løbe for at kaste bolden. Hvor jeg kun kunne tage 1-3 skridt tilbage, og så kaste, det gjorde at jeg kastede på en forkert måde der fik min ryge til at strække helt ud at jeg fik smerter efter kampen, og har haft det indtil nu, dog blevet bedre med tiden men ikke 100%” fortæller han.

Globen Sport spurgte ham om han forventer blive klar?

”Ja, jeg forventer helt klart at nå og blive 100% fit, og klar til at gå forrest for at kæmpe for de danske farver.” fortæller Søren med stort smil.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram