hello world!
Udgivet: 2. april 2023

Martin Søltoft, en klubsjæl er gået bort

I sidste uge mistede vi alle sammen en særlig unik ung Martin Søltoft, som mistede kampen til sygdommen. Trods den svækkede ham med tiden, så var han en fighter som han altid var kendt for. En særlig humørfyldt person som var værdsat, respekteret og kendt af mange i døveidrætten og døveverden generelt.

Martin Søltoft var en af de medlemmer som udgjorde klubbens sjæl siden stiftelsen i 2003 for 20 år siden, hvor man i hans tilknytning til klubben frem til 2017, altid har kunnet se eller møde ham til klubbens turneringer, stævner og arrangementer.

Vi er sorgbetynget over tabet af Martin, som var en glad, humørfyldt, positivt og en rigtig drillepind. Og sender de mange varme tanker til hans kone Tina, hans søn Liam og resten af hans familie i den svære tid.

Han blev bisat i fredags med en flot smuk bisættelse i Nivå Kirke med varme og kærlighed fra et stort fremmøde, flotte mindeord af hans bedste ven Brian Bille, som også er en af klubbens klubsjæle. Samt blev der vist mange videoer og billeder, hvor vi alle kunne smile med tårer i øjnene og forsat huske ham.

Ære være Martin Søltofts minde.

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram