hello world!
Udgivet: 28. juli 2018

Lucas Gravgaard bliver ny idrætsudøver i Taekwondo

Klubbens første medlem i den nye Teakwondo afdeling bliver Lucas Gravgaard.

Lucas Gravgaard har været frivillig leder for både fodbold og futsal som holdleder, hvor han har været med til de danske DM men også til de internationale Deaf Champions League mesterskaber.

Efter noget tids søgen i flere idrætsgrene har han endelig fundet sin plads, og er i fuld gang med taekwondo i Aarhus. Lucas er 24 år og hørehæmmet, samt betragtes som en nybegynder med hans gule bælte.

I Taekwondo Klubben Do i Aarhus opdagede de hurtigt hans talent, og er stolte af at kunne mønstre en elev som netop Lucas. Her beviser han gang på gang sin store talent og et kæmpe potentiale. Han har sat sig nogle mål og arbejder hver uge hårdt for opnå dem, og det er her som Globen Sport vil hjælpe ham med økonomisk støtte og muligheden for komme til de nødvendige stævner.

Den nye idrætsleder Peter Rothgardt fra Globen Sport, som også er fra Taekwondo Klubben Do fortæller at have en hørehæmmet i klubben bemærker man sjældent, da det er sporten og mennesket som er i fokus. Der har de fået folk til at være mere opmærksomme på kommunikation og har beriget alle med en dybere indsigt i døveverdenen.

Til dagligt benytter de sig af et fast tolketeam og drager stor nytte af de kvaliteter Lucas har som atlet, og til sidst er Peter utrolig taknemlig for Globen Sports opbakning og glæder sig til et solidt samarbejde i fremtiden.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram