hello world!
Udgivet: 1. marts 2014

Loyalitet er det vigtigste for Søren Bøgsted

Nu er turen kommet til landsholdspilleren Søren Bøgsted som ikke har været i andre klubber end Globen Sport i døveligaen.

Den 20 årig fodboldspiller Søren Bøgsted er en af de meget sjældne i døveligaen som virkelig går op i loyalitetsfølelse, og har været medlem i Globen Sport som den eneste klub i døveidrætten siden han startede i 2009.

Flere af os kender den unge lidenskabelige fodboldspiller som lever og ånder for fodbolden, og det er uanset om han selv er på banen eller ej. Fodbolden er for de fleste mennesker en sportsgren med glæde, sorg og mange gode oplevelser ligesom Søren selv personligt har oplevet i Globen Sport.

Søren fortæller .. ”Jeg fik en opfordring fra Kenneth Borg i forbindelse med Globens deltagelse til Deaf Champions League i Stuttgart i 2009, og det lød rigtigt spændende efter Globen var de reagerende mestre efter deres sejr i London. Det var en fantastisk oplevelse selvom vi tabte finalen.”

Udviklede sig sportsligt

Søren var med til sin første Deaf Champions League i Stuttgart som en af de første døve fodboldturneringer i udlandet, og allerede to år efter kom han på landsholdet under de danske faner første gang ved EM i Odense i 2011.

Derudover var Søren også med til ungdomsprojektet i Idrætsforening Ahorn i 2 år, hvor der var forskellige former for talentudvikling, fodboldudvikling og fodboldtræning som afsluttes med den deltagelse til det internationale ungdomsturnering i Costa Brava i Spanien for hørende.

Søren fortæller .. ”Ungdomsprojektet CBC betød meget for mig, fordi jeg fik nye venskaber gennem fodbolden. Så var det også en rart fornemmelse, at man kunne vise de hørende hvor godt døve også kan spille fodbold.”

I dag fortæller Søren meget hurtigt uden tænke sig om, at det var Globen Sport som var med til, at udvikle ham hurtigt og dermed allerede 2 år efter blive udtaget til herrelandsholdet. Han er glad for, at han startede i Globen Sport i en tidlig alder og var med til DCL, Costa Brava og dermed spille seniorfodbold selvom han kun var 15-16 år.

Søren fortæller .. ”Det har ikke kun udviklet mig sportsligt på den måde, men også udviklet mig personligt og mentalt. Jeg føler jeg blev mere moden gennem de oplevelser jeg fik gennem fodbolden.”

Loyalitet- og klubfølelse er et vigtigt element

I døveligaen oplever man tit, at de fleste spillere skifter klub ligeså snart der er ballade med kontingentet, en dårlig træner eller dårlig kommunikation med klubbens bestyrelse.

Men sådan er det ikke for Søren som støtter sin klub og holdet både i med- og modgang. Ligesom Søren også indrømmer, at han aldrig på noget tidspunkt har haft overvejet et klubskifte eller tænkt ”Nu er det nok” og smide håndklædet i ringen.

Søren fortæller ..”Inden jeg blev medlem i Globen Sport var der en masse snak om klubben, dens spillere og så meget andet. Men jeg ignoreret det fuldstændigt, og er faktisk glad for jeg ikke lyttede til dem.”

Globen Sport har en utrolig personlighed

Fordomme kommer af uvidenhed, at der ikke er noget man forstår eller man ikke ved bliver hurtigt fordrejet til fordomme. Søren er en af de mange som dagligt hører de forskellige rygter og fordomme mod Globen Sport, men sådan er det slet ikke griner Søren.

Søren fortæller ..”Det kan godt være, at Globen Sport ser mærkelig ud men faktisk findes der noget af det mest fantastiske kammeratskab, fællesskab og sammenhold jeg sjældent har set andre steder.”

I artiklen slutter Søren af med, at han ikke har tænkt sig skifte klub eller sine holdkammerater ud. Globen Sport oplever en klubforandring som betyder flere frivillige ledere, flere penge, stærkere sammenhold mellem spillere og ledere. ”I stedet for hakke ned på Globen Sport, så skulle man heller tænke på hvad det egentligt er man går glip af” smiler Søren.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram