hello world!
Udgivet: 20. juni 2009

LIVE: Danmark - Irland

Live opdatering fra landskampen mellem Danmark og Irland.

Blandt de 11 i startformationen er 3 GS spillere. Målmand Søren Jensen, anfører Brian Bille og til sidst Jon Hesselberg. På bænken sidder yderligere 3 GS spillere i form af de to backs Brian Andersen og

Jeppe Schjødt samt målkongen Martin Jacobsen.

Resten af Globen Sports landsholdspillere bliver formentligt sparet til kampen i morgen, hvor det igen går løs mod Irland.

(09) Hårdt faldt skud mod Søren Jensen som redder flot!

(10) Niels Jochumsen skyder over mål. Kun 30 cm. for højt!

(18) Klasseredning af Søren Jensen efter en friløber til Irland.

(22) 1-0 Morten Boye. Han skyder på hjørnet og den iriske målmand slår bolden i eget net til dansk føring.

(27) 1-1 efter er irisk langskud lige under overliggeren. Søren Jensen hopper langt og højt, men desværre ikke nok.

(34) Endnu en friløber til Irland, men Søren Jensen disker op med en klasseredning og resultatet forbliver 1-1

(39) 2-1 Jon Hesselberg. Klasse mål af Jon på et lob over den iriske målmand.

(41) Irland foretager en udskiftning efter en skade.

(45 +1) Dommeren har netop fløjtet til halvleg. Der er ca. 40 tilskurer på lægterne på Odense Atletikstadion.

(78) 2-2

(90 +3) Dommeren fløjter kampen af efter en kedelig anden halvleg. Kampens resultat blev 2-2