hello world!
Udgivet: 5. juni 2024

Lenny Damholt gennemførte sin 2 ironman

Den første døve som har gennemført 2 ironmans, det er noget triatlonløberen Lenny Damholt kan prale af. Han fortæller nemlig stolt til klubben over sine præsentationer, efter han i weekenden var i Hamburg.

I weekenden var Lenny en af 7 døve som havde tilmeldt sig weekendens Ironman European Championship Hamburg, hvor der samtidigt var tilmeldt over 2800 hørende deltagere.

Han fortæller, at han fik problemer til disciplinen svømningen, hvor han fik krampe flere gange, men det lykkes alligevel med hård kamp, at få gennemførte det på samlet 13:52:41 – se videoen her:

Når det kommer til resultaterne blandt de døve, så blev han nummer 3 ud af 6 som kom i mål. Den sidste måtte desværre opgive undervejs og udgå.

Blandt de samlede resultater ud af de over 2800 deltagere, var der kun 2.328 deltagere som kom i mål. Her blev Lenny nr. 2.174 og var meget tilfreds med sin præsentation, da han var en af de få ældste som gennemførte ironman i Hamburg.

Lenny har nu deltaget til 2 ironmans, den ene i København og senest i weekenden i Hamburg.

Foto © Privatfoto

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram