hello world!
Udgivet: 29. december 2015

Lederskrifte i GS Gokart

Michael Vestergaard er blevet ny idrætsleder efter Laurits Dahlstrøm har trukket sig. 

For 1,5 år startede klubben afdelingen med Laurits i spidsen, hvor han har formået løfte gokarten indenfor døveidrætten i sådan en grad at andre klubber er begyndt at få øjnene op for det potentiale. Ligeledes har Laurits også fået gokarten løftet op på landsholdsplan og der er i dag et døvelandshold som vandt EM.

DSC01881

De sidste par måneder har Laurits følt at han ikke helt kunne videreudvikle afdelingen, når han også sideløbende skulle køre og være leder for de øvrige medlemmer. Derudover skulle varetage lederrollen overfor sine medlemmer, derudover har han også haft det svært med at kombinere bestyrelsesposten med idrætslederposten i klubbens aktiveste afdeling samtidigt med, at han ønsker prioritere sin erhvervsuddannelse.

Laurits har derudover været ude og snakke med forskellige folk, for at finde en kvalificeret afløser til posten inden han trådte tilbage. Valget faldt på klubbens kasserer Michael Vestergaard, som også allerede er ret kendt og vellidt indenfor gokartkredsene, ligesom han har udvist en stor passion for sporten lige siden klubben startede afdelingen.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram