hello world!
Udgivet: 28. august 2009

Jensen: "Vi står sammen og kæmper for hinanden"

I dag var det landsholdets målmand, Søren Jensen, der blev forhørt om det danske landsholds muligheder i Taiwan.

God fornøjelse!

Hvad er dine forventninger til det danske landshold?
Begyndelsen er at gå videre fra puljen, derefter jagter vi en plads i finalen hvor vi, Globen Sport, har gode erfaringer fra vores CL-finaler to år i træk 🙂

Hvilket landshold ser du mest frem til at møde?
Det er uden tvivl Frankrig, det er jo dem der spiller som nok spiller på højeste niveau, man kan sammenligne dem med et Danmarksserie hold. De har alt hvad der kræver!

Hvad det danske landsholds største force?
Mange talenter, som arbjeder meget hårdt for at gå direkte ind i startelleveren. Det giver meget konkurrecene. Især offensive spillere er en stor styke for os.

Hvor mener du landsholdets svageste punkt ligger?
Normalt vil jeg sige, at vi ikke har noget svagt punkt. Men de skadede spiller vi har, vil måske ramme os hårdt.

Hvad bliver jeres største udfordring på vejen til guldet?
Vi står sammen og kæmper for hinanden for at nå langt! Uanset hvilken modstander vi skal spille mod, de kan bare komme an! Vi klarede os jo godt mod Frankrig, (1-1 ved EM, red.) som vandt Europamesterskabet. Vi skal også overvinde klimaet i Taiwan, fordi der er meget stor forskel på klimaet dernede i forhold til det danske klima!

Tyfonen Morakot, ramte for to uger Taiwan og medførte alvorlige oversvømmelse og har ydermere kostet menneskeliv. Er det noget der bekymre dig så kort tid før afrejse?
Det er ikke noget der bekymre mig, det er mest den sydlige del der er ramt, mens vi skal opholde os i nord.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram