hello world!
Udgivet: 6. oktober 2019

Jan Winther vinder forsat mange medaljer ved Queensland State Championship

I går deltog Jan Winther i 2 skydekategorier i luftgevær stående og i kategori kaliber 22, men da de forsat var påvirket af tidsforskellen og jetlagget, så tog de tidligere hjem og overværede ikke de sidste konkurrencer fordi de starter på skydebanerne allerede kl. 07:00 om morgen, så det bliver nogle mange lange dage.

Men her søndag morgen startede de dagen med nogle fantastiske oplevelser, da de på vej til skydebanen fik set kænguruer, hele 5 stk. blev det til. Da de ankom til banen, opdagede Jan en koalabjørn i et træ ved siden af banen. Så fik de også krydset det af listen.

For skydningerne i går deltog Jan til luftgevær stående 10 meter, vandt Jan en sølvmedalje og i kategorien kaliber 22 i 50 meter, vandt han en flot guldmedalje.

          

I dag deltog Jan i luftgevær liggende 10 meter, hvor han også kunne høste en sølvmedalje. Det har været nogle flotte fantastiske bedrifter og resultater, så det blev fejret med en tur på markedet i Brisbane Centrum og en tur til koalaparken.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram