hello world!
Udgivet: 13. december 2022

Jan Winther overrasket med nyt gevær

Under VM-skydning i Dubai fik klubbens skytte Jan Winther problemer med sit gevær, selvom den gennem en længere periode blev repareret og serviceret mindst 6 gange. Derfor skabte det desværre så mange problemer for Jan til stævnet, og det skabte ustabile resultater, frustrationer og en ringere præsentation.

Derfor kontaktede klubben alle luftvåbensforhandlere, hvor man håbede man kunne skabe en relation til en forhandler om sponsorat, samarbejde eller andet. Sideløbende søgte klubben også om midler fra sponsorer, fonde og legater. Det lykkes til sidst med at skaffe Jan et gevær, og det er klubben meget stolt af.

Søndag d. 11. december 2022 kom klubbens formand Michael Skou Vestergaard forbi skydetræningen, hvor han havde blidt Jan ind, at der skulle laves et interview og tage nogle billeder til hjemmesiden. Men i stedet blev det en følelsesladet oplevelse for Jan som ikke kunne beskrive med ord, hvor glad og overrasket han blev.

Efterfølgende mandag d. 12. december 2022 fik Jan afprøvet og justeret det nye gevær, og der sendte han billede med beskrivelse til klubben. Han kunne tydeligt mærke en forskel, en tryghed og stabile resultater, så han glæder sig rigtigt meget til at knokle fremad igen og kvalificere sig til de internationale stævner.

Næste stævne for Jan er i dagene d. 20. – 22. januar 2023 i Viborg Skytte Forening.

 

Foto © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram