hello world!
Udgivet: 3. december 2014

Igen guld til GS Gokart under 3. afdeling Vinter Le Mans

I går blev 3. afdeling og årets sidste løb af Vinter Le Mans serien afviklet i Århus, og klubbens medlemmer Patrick Lauridsen og Laurits Dahlstrøm er godt kørende med endnu en guldmedalje.

Selvom konkurrencen var lidt hårdere, så satte det ingen begrænsninger for hverken Patrick eller Laurits som igen fik hentet en guldmedalje i Rookieklassen. En fantastisk pragtpræsentation gjorde, at GS Gokart kunne tage point fra Pælle Racing Team 2 og 3 efter, at førerholdet Pølle Racing Team 1 som sluttede på en samlet 2'er (Pro og Rookie red.)

Det var måske held i uheld som førte til en guldmedalje, da Pølle Racing Team fik kommunikationsproblemer i pitten og en kart som lækkede olie – men de selvsikre gulddrenge er overbevist om, at de havde fået guldmedaljen alligevel.

Konkurrencen var lidt hårdere denne gang, da flere og flere hold kørte over evne i løbets 3. afdeling, og det kunne ses på omgangstiderne, hvor de fleste kørte 55 sekunder pr. omgang i snit, men ud fra den samlet placering kunne det ikke skjules, at drengene oplever kæmpe fremskridt i deres tekniske kørselsudvikling og holder forsat fokus på gode resultater i håb om andre hold vil slå sig sammen med GS Gokart i kampen om den samlede 1 plads der findes til marts næste år.

1. præmien er et banner reklame til en værdi af 20.000,- i Racehall, og den kan GS Gokart indtil videre ikke vinde. Turneringen er nemlig udviklet sådan, at holdene kvalificeres gennem point fra de to bedste hold, og da GS Gokart kun deltager med et hold er præmien ikke tæt på.

F.eks. har en af førerholdene Pølle Racing Team i alt 3 hold med, og kan derfor høste point for de 2 bedste hold ligesom de andre klubber eller virksomheder som også har tilmeldt 2 eller flere hold. Derfor håber GS Gokart, at få sponsor- eller samarbejdsaftale med en eller flere virksomheder, sådan GS Gokart kan komme i betragtning til 1. præmien.

Hvis du har interesse i at komme forbi og heppe på drengene, så kører de:

Program for 2015:

4/6 afdeling – 20 Januar 2015 Kl.18:00 – Kl.20:00
5/6 afdeling – 17 Februar 2015 Kl.18:00 – Kl.20:00
6/6 afdeling – 3 Marts 2015 Kl.18:00 – Kl.20:00

Alle løb foregår i Racehall, på adressen: Hasselager Centervej 30 • 8260 Viby J

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram