hello world!
Udgivet: 11. juni 2024

Ian Andersen hentede endnu en pokal fra Italien

Gokartkøreren Ian Andersen er en af de mange medlemmer, som hvert år modtager økonomisk støtte fra klubben til deres stævner, talentudvikling og udstyr.

I weekenden var han i Italien til endnu en stævne, og det blev til sædvanligt til endnu en pokal til hans skab. Her deltog han denne gang til udlejningsgokart med 79 deltagere, som fandt sted i den verdens berømte South Garda Karting bane i Norditalien.

Ian deltog i kategorien master, hvor der var 23 tilmeldte.

--

I forbindelse med turneringen skriver Ian:

Det var 4 heats, Prefinal og Final løbene som jeg skal køre. Den første heat vandt jeg en anden plads med kun 0,069 sekund fra først pladsen, det var vildt god løb med tæt alle de 15 omgange.

De heat 2 og 3 har nogen kørt mig af bane og mistede masser placeringer ned, det var frustrerende. Men jeg blev held med heat 4, hvor jeg blev en tilfredsstillende 4 plads og igen Prefinal blev en godkendt 5 plads. Og jeg kom til Final A som er den øverste gruppe, der slås om top 3 i overall. Jeg startede som 17 plads og med 25 omgange lang løb. Jeg sad en nogenlunde kart, som kunne ikke nå til øverste placeringer. Så jeg endte på en 14 plads i finalen.

Samlede i stilling er jeg på 14 plads ud af 79 deltagere og en 2 plads i Master klasse ud af 23. Jeg fik en flot pokal med hjem.

Jeg vil sige stort tak til Globen Sport for støttet til min stævne i Italien og glad for jeg fik mulighed og kunne vinde et mesterskab på en flotte anden plads i Master klasse. Jeg er stolt og glad fra Globen Sport medlemmer.

Foto © Privatfoto

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram