hello world!
Udgivet: 1. maj 2015

Hyldest til lederne bag Globen Sport under DCL Tyrkiet

Klubbens teamchef Michael Vestergaard skrev forskellige hyldester til de forskellige ledere bag Globen Sport, og indsatte det gennem ledernes private Facebook profiler som førte til stor anerkendelse fra andre for deres frivillige arbejde som sammen havde en medvirkende faktor til holdet kom helt frem til finalen.

Lucas Gravgaard 

Lucas Gravgaard
Holdleder 

Lucas Gravgaard en fantastisk GS holdleder, og det er endda sjældent en god leder kan spottes til Globen Sport - men du voksede dig helt professionelt og naturligt til rollen som holdleder.

Jeg fortryder ikke, at jeg sidste år forsøgte overtale dig til holdlederposten i klubben - og både jeg, klubben og spillerne er utrolig glade for du takkede JA. Med stor succes og respekt har du klaret opgaverne både nationalt og internationalt inden for Futsal og fodbold med stort bravur – samtidigt har du haft en stor medindflydelse på udviklingen af holdet, hvor vi startet af ingenting og i dag er blevet til en af Europas bedste døve fodboldhold.

Så på klubbens, holdets og egne vegne - tak fordi du har været med helt fra starten af og glæder mig til DCL Futsal Spanien og DCL Fodbold Danmark sammen med dig Lucas.

Svend Tarpgaard

Svend Marius Slot Tarpgaard
Massør 

Gennem mange år har Globen Sport enten haft en dårlig massør som ikke passede ind på holdet, eller også tog vi bare afsted uden en massør. Mens andre ledere vokser med opgaven er der også andre som virkelig gør sig bemærket fra den første dag, og har haft en dybt medindflydelse på spillernes mentalitet, helbred og humør – det er nemlig dig Svend.

Du har simpelthen været verdensklasse under hele ugen i Tyrkiet. En massør som er så medfølende, så forstående og så loyal over for familien Globen Sport i den uge. Du var næsten i gang i døgndrift med den personlige pleje og massage til samtlige spillere hver eneste dag – ikke en eneste blev forskelsbehandlet.

Du har været den helt rigtige massør, og vi alle sammen er meget taknemlig for du var med sammen med os. Du var nemlig en af de ledere som næsten var på frivilligt arbejde i døgndrift, og det har været en kæmpe stor medvirkende faktor til vi nåede helt frem til finalen.

Både lederne, klubbens bestyrelse og fodboldspilerne fortryder ikke vi uddannet dig sammen med Søren Toura-Jensen som massør sidste år – og vi glæder os til mange flere oplevelser til DCL Futsal Spanien og DCL Fodbold Danmark sammen med dig Svend.

 Brian Bille

Brian Bille
Træner 

Globen Sport har haft mange forskellige trænere gennem tiden, og da Globen Sport skulle til Deaf Champions League Fodbold i Tyrkiet – så var det overhovedet ikke planen, at Brian Bille skulle deltage hverken som spiller eller træner. Men så skete det utrolige, hvor Brian sammen med hans assistenttræner Ronnie Lind fik et nyt Globen Sport helt frem til finalen.

Da jeg skulle finde en træner til fodboldholdet ledte jeg allerførst uden for klubben, og ville have fat i de tidligere trænere fra landsholdet under Dansk Døve-Idrætsforbund. Men da det ikke rigtigt lykkes, så havde jeg Brian som plan B og forsøgte overtale ham til et kombineret samarbejde, hvor han skulle deltage som spiller/træner i både DCL Futsal i Østrig og DCL Fodbold i Tyrkiet. Det takkede han ja til.

Selvfølgelig var der et godt samarbejde og en god tur til Østrig, men det kan overhovedet ikke sammenlignes med turen til Tyrkiet. Jeg er personligt glad for, at ledelsen og spillerne var så perfekt kombineret med Brian i spidsen som træner sammen med assistenttræner Ronnie Lind.

Jeg så en anderledes seriøst side af Brian under nye omgivelser og kunne se, at deltagelsen til DCL Tyrkiet ikke var en sædvanlig fodboldtur til udlandet – men mere målrettet seriøst internationalt fodbold mod Europas bedste fodboldhold. Brian var desuden med da Globen Sport i 2008 vandt Deaf Champions League i London.

Jeg glæder mig til sammen med klubben, spillerne og ledelsen stå sammen med dig Brian igen side om side, når Globen Sport skal til DCL Fodbold i Aarhus næste år. Sammen kan spillerne, klubben og ledelsen udrette de meste utrolige resultater som vi gjorde i Tyrkiet. Så thumps up Brian.

DSC02863

Ronnie Lind
Assistenttræner 

Det er ikke så tit, at Globen Sport har haft en assistenttræner men som noget nyt fik vi det både til DCL Futsal i Østrig og til DCL Fodbold i Tyrkiet. I forbindelse med DCL i Tyrkiet gav jeg træneren Brian Bille frie hænder til finde en assistenttræner, og blev meget overrasket da han skrev til mig – RONNIE LIND.

Jeg ved det ikke kun var en kæmpe overraskelse for mig, men også for spillerne, klubben og alle andre i døveidrætten. Jeg sagde med det samme ja, da jeg havde tillid til Brians dømmekraft men samtidigt havde vi også en fodboldfortid i Ahorn og ungdomsprojektet Costa Brava Cup for 5 år siden. Det var et nyt anderledes samarbejde som jeg virkelig så frem til.

Det er sjældent jeg oplever sådan en glidende forstående perfekt kommunikation og samarbejde som vi har oplevet i forbindelse med DCL Fodbold i Tyrkiet, og det har været helt unikt for Globen Sport. Du har haft en kæmpe stor psykologisk rolle og medindflydelse på alle ledere og spillere, ja selv på mig og det er jo en utrolig positivt indflydelse som har skabt ro blandt lederne og spillerne.

Det er en utrolig indvirkning du har haft, hvor du kunne tage folk til siden og sige ’Det skal nok gå’. Der er både spillere og ledere som vil være så perfekt som muligt, men den hæmsko fjernede du og fik os alle til føle os trygge ved, at det nok skulle gå – kunne vi alle være tilfredse stolte ved gøre vores absolut bedste selvom det måske ikke lige blev som vi ønskede. Det førte du med et nyt hold til DCL finalen.

Jeg er sikker på, at det er en must for både mig, klubben, ledelsen og spillerne – at holdets trænere vil bestå af Ronnie Lind. Så vi er mange som glæder os til, at du igen næste år trækker os til siden og fortæller os, at det nok skal gå – så udretter vi alle sammen de mest utrolige ting. Kæmpe respekt her fra Ronnie.

Andreas Styltsvig

Andreas S. Styltsvig
Vicepræsident, Organisationskomiteen
DCL Fodbold Aarhus, Danmark 2016 

I sidste øjeblik deltog Andreas sammen med Globen Sport til DCL Fodbold i Tyrkiet. Andreas er min vicepræsident for organisationskomiteen for DCL Aarhus 2016, derfor skulle han med holdet til Tyrkiet for, at deltage som observatør og OC repræsentant.

Jeg har kendt Andreas gennem Ahorn og ungdomsprojektet Costa Brava Cup for mange år siden, hvor blandt andet assistenttræneren Ronnie Lind også var med. Så det var et nyt anderledes samarbejde med Andreas i forenings- og organisationslivet – det er noget jeg glæder mig til og indtil videre er det slet ikke så tosset.

Da Andreas var med Globen Sport til DCL Fodbold i Tyrkiet skulle man tro, at han havde været i Globen Sport mange år sådan som han hurtigt kunne glide sig ind i holdet, ledelsen og DCL organisationen generelt. En person som man nemt kunne holde af, få respekt fra de andre lande og have en utrolig forståelse for det internationale kultur på kryds og tværs. Han har de rigtige kvalifikationer som en OC vicepræsident skal have under et DCL Fodbold arrangement, og det vil give DCL Aarhus den succes som Danmark har brug for.

Andreas har været en utrolig medspiller for både spillerne og ledelsen på hele holdet. Vi var slet ikke klar over, at vi manglede ham da vi rejste til Tyrkiet og pludselig var han en lille afgørende brik som fik en masse uforudsete ting til, at glide nemmere både for den eksterne og interne planlægning. Så tak for de oplevelser og samarbejde vi havde i Tyrkiet, og ser frem til det næste 1,5 års samarbejde hen imod DCL Fodbold Aarhus 2016 Andreas.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram