hello world!
Udgivet: 2. maj 2015

Hyldest til holdet Globen Sport under DCL Fodbold Tyrkiet

Ud over en hyldest til alle lederne skrev klubbens teamchef Michael Vestergaard også en hyldest til de 16 spillere inkl. træneren som udgjorde Globen Sport, og blev nr. 2 ved Deaf Champions League Fodbold finalen i Tyrkiet d. 25. april 2015.

Globen Sport: 

For 8. gang blev Deaf Champions League Fodbold afviklet og denne gang i Tyrkiet. Fodboldholdet ’Globen Sport’ havde en fortid i 2008-2010 som absolut tophold i Europa, men siden er det bare dalet nedad for de danske spillere, danske klubber og det danske landshold.

For Globen Sport var det en meget vigtigt deltagelse til Tyrkiet, fordi man vidste det var sidste gang et dansk hold nogensinde kunne deltage. Fordi når der ikke er noget danmarksmesterskab, så kan der heller ikke kvalificeres til de fremtidige Deaf Champions League i Europa. I Danmark var der ikke den helt store tiltro til, at Globen Sport ville nå langt men det lavede de 15 skandinaviske spillere hurtigt om på.

Hvis det drejede sig om, at vinde DCL pokalen så var det ikke Globen Sport som var vinderen – men hvis det drejede sig om, at vinde respekten og folks hjerter som det bedste hold i Europa – så vandt Globen Sport. Det mest utænkelige og det mest utrolige skete i Tyrkiet, da Globen Sport kom med særlig familiefølelse hvor både spillere og ledere ville ofre sig for hinanden.

For hver dag blev opbakningen til Globen Sport større og større for hver sejr, for hver finale – så meget at hjemmesiden gik ned og folk samles til opdateringerne på Facebook. Spillerne styrkede hinanden, stod stærkere for hver dag og gav sig selv 200 procent helhjertet med stolthed. Mange af de små uerfarne drenge blev pludselig til mænd, spillerne blev pludselig til brødre og familien blev det vigtigste.

‘One team, one Family - Globen Sport the true champions’ er slogaen for Globen Sport efter det international aftryk som spillerne med stolthed satte I Europa. Globen Sport klarede over 35 minutters spilletid med 10 mand mod P.O.K. Athens i finalen og spillerne kæmpede selvom de havde smerter – ja finalen endte med blandende følelser og knuste hjerterne, men sammen kunne Globen Sport modtage sølvmedaljer og stille op til holdfoto med hovedet højt og med stolthed vise sammen står vi stærkere.

Deltagelsen til Deaf Champions League blev en succes takke være familien med 21 medlemmer, og en utrolig økonomisk opbakning fra GN Store Nord Fondet, A. P. Møller Fonden, 12K, Finn Gadkjær, Openminds og Globen Sport – desuden sidst og ikke mindst alle dem som havde troen på os. 

Truppen bestod af:

Jeppe Schjødt Nielsen
Søren Bøgsted
Laurits Dahlstrøm
Mark Sveigaard Alstrup
Benjamin Knudsen
Mads Gotfredsen
Brian Bille
Nicolaj Molbo
Emil Empacher
Søren Toura-Jensen
Alexander Victor Wroldsen
Kasper Murez Jørgensen
Alexander L. Neverland
Ali Attar
Nassor Yussuf Saleh Salim
Nabil Tebibel

Spillere med ’rød kursiv farve’ har deltaget ved Deaf Champions League Fodbold i London i 2008, hvor Globen Sport vandt pokalen for første gang nogensinde, da Deaf Champions League for første gang som ny turnering blev afviklet i Europa.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram