hello world!
Udgivet: 25. december 2019

Hjemmesiden globensport.dk er klar igen

Den sidste måneds tid har hjemmesiden været i uorden, hvor man blev mødt af en blank side eller ikke kunne få forbindelse til hjemmesiden. Nu er hjemmesiden opdateret 100 procent, fået SSL certifikater, nye forskellige avancerede plugin og ændringer på hjemmesidens design.

Klubben er stolt af hjemmesiden og føler den er meget informativt, hvor man stort set kan få alle informationer om klubben, i form af nyheder, billeder, presseklips og video. Inden for de næste 14 dage vil de sidste ting blive genetableret, hvor man igen vil kunne nyde de mange billeder i galleriet.

I sidste måned præsenterede klubben et nyt tiltag for medlemmerne, nemlig en elektronisk indberetningsformular, hvor medlemmerne ikke længere skal bruge tid på printe, underskrive transportskema og bagefter scanne den ind i en mail til klubben. Nu kan medlemmerne nemlig foretage hele indberetningen elektronisk, som har været en stor succes for både klubben og medlemmerne.

Vi ønsker jer forsat en rigtigt glædelig jul, og rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram