hello world!
Udgivet: 14. juni 2014

Håndbold: Tak for støtten Globen Sport

På trods af de mange uheldige og kedelige oplevelser med dommerne og udsættelse af kampen mod Tyrkiet. Derudover også alle de avisartikler i de tyrkiske aviser, hvor Danmark bliver hængt ud og ikke føler sig særligt velkommen efter episoderne fra den første kamp mod Tyrkiet - så kan håndboldspillerne alligevel godt finde smilet frem og have det sjovt.

På billedet ses klubbens medlemmer fra Globen Sport som lige havde lyst til, at sende et ekstra billede til klubben nede fra Tyrkiet. Opbakningen og sammenholdet fra klubben er noget af det vigtigste, og her har Globen Sport støttet med i alt 24.000 kroner fordelt 8 x 3.000 kroner til hver af de 8 håndboldspillere der er medlem i klubben.

”Vi er sindssygt glade for at vores klub på den måde bakker os op omkring vores idræt og skaber store idrætslige oplevelser til glæde og gavn for døve og hørehæmmede. Vi får virkelig en oplevelse”, skriver Lars Løvig Nielsen i de sene nattetimer fra Samsun, Tyrkiet.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram