hello world!
Udgivet: 22. februar 2015

Guld i dramatisk 5 afd. i Vinter Le Mans

Der var kommet en hel del nye ansigter til løbet, og stemningen var så høj som den altid har været, men til dagens løb var der kun 3 friske hænder og een afklaret kører fra GSG, da Laurits havde en klinisk helet kno, som følge af den havde været brækket uden han havde lagt mærke til det, ligesom han til dagens løb ikke følte sig helt på toppen. (Hvor man først dagen efter fandt ud af han havde stress.). Heldigt for kørerne, tillod løbets regler var at den ene godt måtte køre mere end den anden i omkring 60-40%, hvilket Patrick & Laurits måtte udnytte.

Patrick skulle tage første tørn og viste sig fra sin allerbedste side denne dag, hvor han nærmest fløj igennem banen og førte drengene til tops, hvor den ene efter den anden blev overhalet med elegance på en bane hvor der ellers blev kørt hårdt til den, hvor der var skub og påkørsler m. m., og trods alt kom Patrick ind til pitten på en samlet 1 plads i rookie klassen, ligesom han kørte drengene ind på en 3 plads overall (Pro & Rookie klassen samlet red.)

Mens drengene var i pit blev de overhalet af et par stykker, som endnu ikke havde skiftet, og Laurits følte at han måtte indhente dem så meget han kunne, med tanken om at Patrick nok skulle klare de sidste paragraffer, men på trods af smerterne i hånden lykkedes det alligevel Laurits at køre drengene på på den plads Patrick havde kørt dem op til tidligere.

Nu skulle Patrick så tage sin 2 og sidste tørn og det nye mål hed en 2 plads overall og knægten skuffede ikke, for han forsatte sin elegance igennem banen og kørte os til en 2 plads overall.

Så skulle Laurits ind og holde deres placering i de sidste omgange, hvor Laurits følte sig presset og måtte bevare koncentrationen, og kiggede sig bagover ved hvert sving og beroligerede sig med at ingen kom tættere på og da det ternede flag kom frem, kunne drengene juble over endnu mere guld om halsen, efter endnu et formidabelt løb, specielt af Patrick Lauridsen.

Efter løbet var der nogle som var utilfredse, over andres kørsel og den førende kører Nikolaj Kandborg fra Pølle Racing Team 1, stod frem og tog en frivillig stop & go straf til det næste og sidste løb i serien, som følge af en overhaling mens der det gule flag var fremme. (Gult flag, betyder at man skal sænke farten grundet uheld eller andet fare på banen.) og kort efter meddelte GSG også at de ville tage en frivillig stop & go straf til det sidste løb i serien, som følge at de "kærlige" puf vi gav, da det var drengene vurdering at der var mange der skulle have haft straf og at Kandborg ikke skulle stå alene med det hele. Så det sidste løb bliver helt sikkert en udfordring for GSG, hvor man nu skal tage en stop & go.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram