hello world!
Udgivet: 6. april 2019

GS’erne kan komme med til Deaf Champions League

Medlemmerne i Globen Sport får nu muligheden for at deltage til de kommende Deaf Champions League mesterskaber i udlandet sammen med svenske Idrotsklubben Surd. Det er tilslutningssamarbejdet som gør det muligt for medlemmer at samle sig i en skandinavisk klub i stedet for at blive spredt over flere klubber i Europa.

Det første medlem som er kommet med, er Ali Mohsen Dia som tager afsted med fodboldholdet til Deaf Champions League Fodbold i London 2019. Derudover skal Ali også med til U21 Deaf Champions League U21 Futsal i Polen til oktober 2019.

I forbindelse med Deaf Champions League Futsal i Vigevano Italien i dagene 20. – 25. januar 2020, er der også lagt rammer for Globen Sport som bidrager med 6-8 danske spillere. Efter sommerferien vil klubbens medlemmer blive inviteret til træningslejre i Sverige sammen med de øvrige spillere fra Idrotsklubben Surd.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram