hello world!
Udgivet: 14. marts 2015

GS Gokart til Kandborg’s Le Mans 2015

Søndag d. 8 marts 2015 Kl. 15:00 skulle drengene ud på en 2 timers Le Mans arrangeret af den bare 17 årige Nikolaj Kandborg, som snart skal gøre sin debut ved Padborg Park, i sin Legend Car. 

I dagene forinden havde Kandborg arrangeret et foredrag, "fra rocker til iværksætter" med Torben C-Bornhardt (Iværksætteren bag HeadOn), som Kandborg i øvrigt er ambassadør for, hvor man også havde inviteret HeadOn med til løbet.

GS Gokart (forkortelsen GSG) syntes at med den personlighed og engagement han har lagt i HeadOn, skulle han have æren at køre sammen med de 2 døve lyn Laurits og Patrick, hvis han ville, og tilbuddet takkede Torben så ja tak til, hvilket gjorde at GSG's navn til at lyde GSG/Headon, bestående af Laurits Dahlstrøm, Patrick Lauridsen og Torben C-Bornhardt som skulle køre i pro klassen.

Gameplan var at alle skulle have 40 minutter hver, men Torben kunne maksimalt klare 2 x 20 minutter, og med disse plan ændringer blev man enige om at Torben skulle køre de første 20 minutter, efterfulgt at Patrick som skulle tage 40 min, hvorefter Laurits skulle køre 40 min, for så Torben skulle køre de sidste 20 min og over målstregen.

Start placeringen blev der trukket lod om, og GSG/HeadOn fik startplads nr.9 og ude blandt tilskuerne stod Patrick og Laurits og oplevede en brutal kører der bare efter en halv omgang avancerede fra en 9 plads til en 5 plads overall, men efter et par småfejl undervejs røg han desværre ned til på en delt 9 plads, da han kom ind i pitten, hvor man hurtigst muligt skiftede til Patrick som kom ud at pitten på en delt 12. plads og kampen blev meget hård for ham, hvor han i de 40 minutter avancerede langsomt op af listen, selvom han kørte flyvende indtil det næste skifte, hvor Laurits skulle overtage rattet og holdet var forsat nr.7 da han kom ind. Det lykkedes Laurits at komme op som nr.6 inden der skete et kæmpe uheld, ved et U-sving midt på banen hvor Laurits ville udnytte et hul på indersiden, og den unge mand på ydersiden drejer pludselig skarpt ind på Laurits's bane og en klolidering var uundgåeligt hvor hele forenden lettede, og under et sekund efter bliver Laurits ramt bagfra, hvor han og karten kommer på en flyvetur henover den unge mand på yderbanen hvor hans venstre hånd og skulder bliver ramt og løbet stoppede kort efter. Uheldet kunne have været langt grimmere, hvor Laurits landede og kunne køre videre, modsat den unge mand fra rookieholdet HeadOn, som måtte en tur på skadestuen. (Hvor han er sluppet billigt med knubs red.).  Uheldet betød også at Torben ikke kunne køre de sidste 20 min, da han skulle køre den unge mand på skadestuen.

Som nr.6 kørte Laurits ud i pitten, så holdet kunne tage det sidste skifte og her måtte Patrick tage over i stedet for Torben og Patrick forsøgte at sætte alle kræfter ind på at skaffe holdet en podieplads, hvor han overhalede mange, men holdet avancerede slet ikke, før den næstsidste omgang op til en 5. plads og trods mandfolke indsatsen fra holdet kunne vi ikke få et bedre resultat på dagen, hvor niveauet var ganske pænt højt og intenst.

GS Gokart siger tak til Nikolaj Kandborg for et godt arrangement og ser frem til de næste løb.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram