hello world!
Udgivet: 7. november 2014

GS forlænger sponsoraftale m. Kappa

GS’ trøjesponsor skal også levere tøj til Globen Sport de næste 3 år. Det blev vedtaget på et møde i  forretningsudvalget, trods stort dilemma.

Globen Sport har godkendt en forlængelse af sponsoraftalen med Kappa frem til udgangen af 2017. De store drøftelser i forretningsudvalget har været, at man ikke ønskede at fortsætte samarbejdet med Kappa, af den simple grund, at landsholdet også spiller med Kappa på brystet.

Sponsoraftalen med Kappa blev hentet hjem for flere år siden, efterfølgende fik DDI også Kappa på krogen. Det har været det store samtaleemne omkring en forlængelse af sponsoraftalen, af den simple grund, at man gerne vil have noget, som man ikke har tilfælles med andre, netop det gjorde klubbens spillertøj ekstra populært dengang. Globen Sport har alligevel godkendt en forlængelse, fordi der er gode fordele. Tøjet er en anden model end landsholdets, som gør det mere behagelig spille i, ligesom det også er en økonomisk fordel for GS at beholde Kappa, fordi man således ikke skal ud og bruge en masse penge på, at skifte alt beklædningen ud.

Globen Sport ser frem til, at fortsætte samarbejdet med Kappa.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram