hello world!
Udgivet: 27. marts 2019

GN Foundation markerer samarbejdet med Globen Sport

Globen Sport har siden 2012 haft et tæt samarbejde med GN Store Nord Fonden, som sidste år skiftede navn til GN Foundation. I sidste uge var klubbens formand Michael Vestergaard på besøg hos GN, og mødtes med bestyrelsen fra GN Foundation.

I forbindelse med virksomhedens 150-års jubilæum vil GN lave en reklamevideo med interview med udvalgte medlemmer fra klubben, hvor der bliver fortalt om samarbejdet, støtten fra GN og dens betydning for klubben. Videoen bliver produceret med tegnsprog, samt med engelsk tale og undertekster.

Udover videoen bliver samarbejdet med GN Foundation også reklameret synligt på klubbens tøj og i diverse udvalgte skandinaviske klubber. I Globen Sport var GN Store Nord allerede på tøjet med det gamle logo siden 2014, og sidste år blevet udskiftet med fondens nye logo GN Foundation.

I Globen Sport er man meget taknemlig og værdsætter samarbejdet med GN Foundation, for det er et samarbejde som har gjort Globen Sport større og øget klubbens muligheder for at være til gavn for endnu flere medlemmer.

 

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram