hello world!
Udgivet: 30. august 2020

Globen Sport vil forbedre sine sociale medier

På billedet ses kursisterne til IBC kurset Social Media Manager, hvor klubbens formand Michael Skou Vestergaard er deltaget i håb om få inspiration, råd, vejledning og redskaber til kunne styrke klubbens sociale medier.

For 12 år siden kom klubben for første gang på de sociale medier med sin Facebook side, og siden været klubbens eneste sociale medie platform mens mulighederne med de sociale medier er blevet større med f.eks. Snapchat, TikTok, Pinterest, Instagram, Google+, YouTube, Twitter og LinkedIn.

I stedet har klubben gennem årene brugt sine kræfter på hjemmesiden, som er blevet forbedret flere gange siden. Senest er hjemmesiden blevet forbedret og udgivet for et par uger siden, hvor klubbens bestyrelse håber det kan skabe mere åben- og gennemsigtighed med så mange informationer om klubben som muligt.

Sidste år fik klubbens sig et YouTube kanal, og senest december også en Instagram konto som klubben gerne vil satse mere på sammen med den nuværende Facebook side.

I denne uge deltog klubbens formand Michael Skou Vestergaard til et kursus Social Media Manager, som gennemføres af IBC Innovationsfabrikken i Kolding med 27 kursister til 5 moduler á 2 dage samlet 10 dage i august frem oktober, hvor kurset byder på undervisning af 7 forskellige eksperter i sociale medier.


På billedet ses Camilla Stemann Jensen, hvor hun med kandidatgrad i kommunikation, fortæller om sine erfaringer og viden om hvad der tiltrækker eller interesserer folk på de sociale medier.

Læs mere om kurset her: Social Media Manager

Klubbens mål med kurset er få redskaber, viden og erfaringer til løfte klubben på et højere niveau, mere synligt og tæt på medlemmerne, eller omverden som gerne vil følge klubbens arbejde. Allerede nu er klubben småt i gang med at udvide sine arrangementer og hjemmeside med reklame- og informationsvideoer på tegnsprog.

 

Fotos © globensport.dk

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram