hello world!
Udgivet: 27. oktober 2013

Globen Sport vandt rekordsejr 17-0 over Viking

En modstander må for alt i verden aldrig undervurderes, og det gjorde Døvania i sidste sæson hvor de tabte til Viking på udebane. Så i den nye sæson bliver Viking pludselig til et tophold efter et skrivebordssejr, og træner flittigt i hørende fodboldturneringer som ikke skulle undervurderes i den nye sæson.

Men i dagens kamp var det en meget træt fodboldhold der stod klar og varmede op 1 time før kampen på hjemmebane på Hover Stadion. Da kampen blev fløjtet i gang var Viking pludselig så træt og eftervirkningerne fra deres træningslejr både fredag og lørdag blev så tydeligt, at der ikke var mere energi tilbage og Globen Sport kunne derefter vælte dem af banen med 17-0.

Globen Sport stillede op med:

Tobias Holland Flarup
Jon Hesselberg Jensen
Kim Bøge Andersen
Søren Bøgsted
Benjamin Knudsen
Kenneth Borg
Brian Bille
Søren Glad Jørgensen
Nicolaj Molbo
Emil Empacher
Emil Trillingsgaard Andersen
Ivan Strømgaard Jeppesen
Søren Toura-Jensen

Assistenttræneren Jesper V. Vestergaard var ledende træner for Globen Sport i dagens kamp, og var glad for sæsonens rekordsejr på 17-0. Den store anerkendelse blev uddelt til hele holdet som hver udrettede noget positivt under kampen, og det var til sidst et holdsamarbejde med en rekordsejr trods af de mange skadeproblemer som den sidste måned har været en hæmmende plage for Globen Sport.

IMG_2171

IMG_2173

IMG_2177

IMG_2180

IMG_2184

IMG_2187

IMG_2189

IMG_2192

IMG_2195

(Foto: Michael Vestergaard, Globen Sport)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram