hello world!
Udgivet: 30. maj 2009

Globen Sport i semifinalen!

Nu er vi tilbage på vores firestjernet hotel efter to hårde kampe, resten af aftnen står på afslapning og massage.

Kl. 10:00 tog vi i mod Castellon, der har hele 8 spanske landsholdsspillere med til Stuttgart. Spaniolerne spillede godt, kørte bolden rundt og pressede meget. Det endte med at vi fik en lussing på 4-1, dommeren gav dog også en hjælpende hånd til spaniolerne ved at undlade at dømme offside. Generelt er dommer standarden utrolig ringe - vi nærmere os noget nær lilleput dommere, der vader rundt og slet ikke løber sig selv position, hvor det bedste udsyn er, men det er ingen undskyldning for nederlaget, som til gengæld fik os til at vågne op. Brian Bille udlignede til 1-1 i første halvlegs sidste minut på et straffespark begået mod ham selv, men Castellon svarede hurtigt igen i anden halvleg.

Kl. 14.30 spillede vi vores fjerde og afgørende kamp. Vi kunne med uafgjort mod Düsseldorf sikre os anden pladsen i gruppen, men det blev ikke nogen nem opgave. De tyske mestre var en bladning af nogle store brød og små hyperaktive backs, det blev en hård kamp med chancer i begge ender, dog var det tyskerne der var havde flest af slagsen, men Søren Jensen i målet stod en klassekamp og havde flere verdensklasse redninger. Det endte med en 1-0 sejr til Globen Sport, scoret af Brian Bille på straffe begået mod Martin Jacobsen.

Desuden modtog Brian Andersen hans andet gule kort i turneringen og må se med fra sidelinjen når vi i morgen kl. 10:00 spiller semifinale mod værterne fra Stuttgart, som blev nummer to i kampen om det tyske mesterskab, vi har slået de tyske mester ud af turneringen og i morgen går vi på banen og eliminere det sidste tyske hold!

Castellon og Arsenal mødes i den anden semifinale.

Billeder fra dagens kampe kommer senere.