hello world!
Udgivet: 17. august 2009

Globen Sport i ny magtdemonstration

På billedet ses storbror Rasmus Bøgsted (Bagerst) Vs. Lillebror Søren Bøgsted (Foto: Emilie Mahler)

Globen Sport fortsætte søndag eftermiddag deres strime som ubesejrede der nu tæller 10 kampe i streg uden nederleg. Ofret blev KI der, specielt i første halvleg, måtte se til som en flok stående statister på banen. Kampen bød også på en duel mellem brødreparret Bøgsted.

Globen Sport måtte til dagens kamp se bort fra Jeppe Schjødt, Troels Dyhr, Jon Hesselberg, Faith Öcal, Bilal Sadiq og Kim Bøge - de er alle vigtige spillere, mens flere af dem skal til Deaflympic ultimo august.

Alligevel var det ikke mange minutter Globen Sport havde brug for inden maskineriet kom i gang. Martin Jacobsen indledte kampen med at score på frispark begået mod ham selv, ca. 20 meter udefra sender han bolden i nettet efter 2 minutters spil. Han gør det til 2-0 minuttet efter. Efter 10 minutters spil bliver Brian Bille nedlagt i feltet, dommeren peger korrekt på 11-meterpletten. Søren Bøgsted omsætter forsøget til mål til en 3-0 føring til Globen Sport. Minuttet efter sender Martin Jacobsen KI til tælling, da han score til 4-0 efter flot forarbejde af Brian Bille. Nu var spørgsmålet kun hvor sejren ville blive?

Mens Globen Sport sætter det ene angreb igang efter det andet og sætter sig 100% på kampen, kæmper De Unge Løver flot for undgå flere mål, men det er svært for De Unge Løver at læse Globen Sports spil, der varierer meget. Og de hurtige kombinationer og præcise passinger gør det ikke nemmere for KI.

18 minutter inde i kampen score Lars Løvig for anden kamp i træk. Martin Jacobsen sender et lob over forsvaret, Lars Løvig er først på pletten og sender den sikkert i nettet til en 5-0 føring. Den holder kun 9 minutter inden Martin Søltoft gør det til 6-0 på smukt forarbejde af Brian Bille og Jacob Bast der smukt kombinere bolden op af banen, hvor Søltoft til slut let kan prikke den over stregen. Kun få minutter senere tager Jacob Bast et par træk nogle meter uden for feltet, skrurer bolden i en bue der rammer trekanten og bolden går i spil igen. 10 minutter før halvlegen gør først Søren Bøgsted og minuttet efter Martin Jacobsen det til henholdvis 7-0 0g 8-0. Således kan Globen Sport går til pausen med en føring på 8-0.

Anden halvleg er kun lige begyndt, da Lars Løvig modtager en flad aflevering fra Brian Bille midt på banen. Han viser igen hans utrolig stærke gennembrudskraft og sætter kursen direkte mod målet. Undervejs sætter han 4-5 KI spillere af, inden han er i feltet, ansigt til ansigt med KI's målmand, Lars Laursen, uheldigvis hamre han lædret direkte på Lars Laursen og bolden hopper ud i spil igen. Men hvilket gennembrud!

Kun 2 minutter efter tager Lars Løvig igen sagen i egen hånd. Han taber bolden til en KI'er, men erobre den lynhurtigt igen, sætter igen kursen direkte mod målet, men vælger at trække ud i siden, hvor han passere endnu to KI-spillere, inden han igen står ansigt til ansigt med Lars Laursen. Helt uselvisk placere han bolden for fødderne af Martin Jacobsen, der let gør det til 9-0. Trods det, at KI er bagud 9-0, kæmper de som der stod 0-0 endnu. I løbet af anden halvleg begynder KI også at få det sjovere. Selvom det ikke er mange chancer de tilspiller sig, bliver det alligevel til nogen stykker, i en havleg hvor Globen Sport kun formår at score 3 gange, mod de 8 kasser der blev sat ind i første halvleg.

20 minutter før tid, får Globen Sport frispark, efter en tackling på Brian Andernsen, der desværre må forlade banen med en mindre skade. Martin Jacobsen sparker bolden på panden af Anders Pedersen og en 10-0 føring er i hus. Som kampen ebber ud bliver spillerne mere og mere trætte, alle lige pånær Lars Løvig der lystigt fortsætter med rydde på midtbanen, han er også utrolig tæt på at score igen, da han 10 minutter før tid jagter et indlæg, han hopper højere end Lars Laursen og får hovedet på bolden, men en KI-forsvar får heldigt reddet bolden på stregen. 5 minutter senere lukker Martin Jacobsen kampen med han sjette mål - Et lob over målmanden fra en spids vinkel.

Dommeren fløjter kampen af lidt for tidligt, men med en 11-0 føring gør det intet. Endnu en gang har Globen Sport vist, at hvem der regere Døveligaen. Det blev til et hav af chancer i Nyborg og for anden kamp i træk formåede Globen Sports at løbe fra banen uden gule kort.

Sejren kunne sagtens være blevet større. Bl.a. ramte Globen Sport stolpen flere gange. Bl.a. 3 gange af Martin Søltoft.

Skæbnen ville det sådan, at KI's Rasmus Bøgsted indtog pladsen om venstre back, mens hans lillebror, Søren Bøgsted, husede på Globens højre kant. Det blev til flere dueller mellem brødreparret. Hvor lillebror Bøgsted kunne være mest tilfreds.

Kampen bedst spiller blev Lars Løvig der endnu engang viste en imponerende vilje og engagement, mens han arbejder enormt hårdt - både defensivt og offensivt. Hans store løbepensum og vindermentalitet strålende igennem igen. Lars greb chancen da han fik den og har så godt som erobret pladsen på midten ved siden af Brian Bille. De tilbagevendte spillere kommer til at kæmpe hårdt for pladsen.