hello world!
Udgivet: 9. juni 2016

Globen Sport høstede medalje til Sommer Le Mans

På billedet fra venstre ses klubbens medlemmer Laurits Dahlstrøm og Martin Astrup.

Det traditionelle Sommer Le Mans arrangeret af Århus Gokart Klub og Racehall har nu været i gang i 3 afdelinger, og Globen Sport har i de sidste sæsoner været godt fremme på podiepladserne.

Så senest som i tirsdag d. 7. juni 2016 vandt Laurits og Martin deres sølvmedalje i den mellemste række ’AM’ i afdeling 3 som bliver kørt 6 gange i sæsonen. Holdene består af 2 kørere på 1 time, hvor der skal ske 3 Pit Stop (kørerskift).

Udover Globen Sport som har tilmeldt 2 hold, så er Døves Idrætsklub VIKING også tilmeldt med et hold bestående af Patrick Seest og Dennis Meng. De vandt sølvmedalje i den lavere række ’Rookie’

13351108_10154407975254674_730779337_o
Fra venstre ses Patrick Seest (Viking), Dennis Meng (Viking) Laurits Dahlstrøm (GS) og Martin Astrup (GS)

Klubbens hold består af: 

Hold 1: GOY (Grand Old Youngsters red.), med klubbens eneste kvindelige kørere Anne Andersen der danner makker med den meget rutinerede Steen Orthmann, der tidligere har kørt for Pølle Racing Team og i år sluttede som 2’er i Classic Crew Cup som derudover ikke er medlem i klubben.

Hold 2: GSG, med Laurits Dahlstrøm og det nye store håb Martin Astrup der på nuværende tidspunkt er banerekordholder i RaceSyd (Fredericia).

Nye klasseinddeling for denne sæson

Klasse inddelingen er et nyt koncept, der blev indført sidste år, hvor man placeres efter sine bedste omgangstider,

Pro (Under 52,9 sek. Pr. omgang)
AM (Under 53,6 sek. Pr. omgang)
Rookie (Over 53,6 sek. Pr. omgang)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram