hello world!
Udgivet: 4. februar 2016

Globen Sport godkender nu dækning af transport med linje 888

I sidste uge meddelte klubben, at man fastholdte afslag for medlemmernes transportdækning som er kombineret med Uber eller Gomore. Men nu bliver der åbnet op for transportdækning via linje 888.

I følge klubbens kasserer Michael Vestergaard er det vigtigt, at rammerne overholdes sådan så klubben kan få den fulde dækning af transportudgifterne efter folkeoplysningslovens § 44 for handicappedes deltagelse i folkeoplysende virksomhed. Derfor har klubben nu fået bekræftet, at kvitteringerne fra linje 888 for betaling af transport lever op til kravene for dokumentation af transportdækning via § 44.

Nu Globen Sport åbner op for, at transportudgifterne via linje 888 nu kan blive dækket, er en glædelig nyhed for bestyrelsesmedlem Laurits Dahlstrøm. Ifølge Laurits er det en bedre transport via færgen for, at komme til København i stedet for tog og han er en flittig bruger af transporten med linje 888.

Nu pr. dags dato kan medlemmerne få transportudgifterne med linje 888 udover egen bil, tog, bus, færge, bro, taxa og fly intern i Danmark.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram