hello world!
Udgivet: 5. juni 2014

Globen Sport forsat i spil til DCL værtskab i 2016

Det lignede ellers en sikker vinder for Globen Sport, at vinde værtskabet for 11-mands fodbold i Århus i 2016, men lige inden fristens udløb d. 1. juni 2014 kom der en ansøgning fra Glasgow Deaf AFC fra Skotland.

Ved onsdagens tekniske møde for de deltagne hold i DCL fik klubbens kasserer Michael Vestergaard taleret til forsamlingen, og fremlagede rammerne for DCL Århus 2016 hvis Globen Sport får værtskabet. Der var en blandet modtagelse fordi flere mener Danmark er et dyrt land, men samtidigt er der stor ros og respekt for den danske afvikling af EM 2011 i Odense som betyder høje forventninger hvis DCL skal afvikles i Århus.

Fredag aften mødes DCL bestyrelsen sammen med de deltagne klubber fredag aften mødes til et nyt planlægningsmøde for 2015-2018 som er en opfølgning af mødet onsdag aften. Her vil klubbens formand Jeppe S. Nielsen fra Globen Sport med deltagelsesret fremlægge den officielle værtsansøgning med Viby IF, transport til / fra lufthavnen herunder sponsoraftalen med Zleep Hotel m. m.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram