hello world!
Udgivet: 9. januar 2016

Globen Sport forsat danmarksmester i futsal

Sidste år indtog Globen Sport tronen som danmarksmester i futsal, og i dag lykkede det holdet forsvare mesterskabspokalen i Dåstrup Hallen og vinde begge kampe over Døves Idrætsklub DAN fra Odense.

Allerede 1 måned før var det meget tvivlsomt om DM Futsal overhovedet kunne blive gennemført, fordi Globen Sport var den eneste som tilmeldte sig og efterfølgende kom der en tilmelding fra Døves Idrætsklub DAN og turneringen kunne gennemføres. Så fik Globen Sport ikke så mange tilmeldinger fra sine medlemmer, da Deaf Futsal Team samme dag havde en vigtigt turneringskamp i københavnsserien, hvor mange af Globens medlemmer også er medlem. 

Det lykkes Globen Sport stille op med 8 spillere og 1 leder bestående af:

- Mustafa Harmanci
- Nicolaj Molbo
- Laurits Dahlstrøm
- Benjamin Knudsen
- Tobias Holland (Spillende træner)
- Emil Empacher
- Mads Gotfredsen
- Ali-Reza Shiripour
- Michael Vestergaard (Ansvarlig leder)

IMG_6135
Øverst fra venstre ses Nicolaj Molbo, Mads Gotfredsen, Laurits Dahlstrøm, Benjamin Knudsen, Michael Vestergaard og Tobias Holland, mens nederst fra venstre ses Emil Empacher, Mustafa Harmanci og Ali-Reza Shiripour

-----

DM kamp 1
DAN – Globen Sport .. 1 - 5 

04 min .. 0-1 .. Mads Gotfredsen
17 min .. 0-2 .. Mads Gotfredsen
19 min .. 0-3 .. Ali-Reza Shiripour
25 min .. 1-3 .. Ewan McGrevvy
25 min .. 1-4 .. Mads Gotfredsen
36 min .. 1-5 .. Emil Empacher 

Gult kort:
Mads Gotfredsen

Mustafa Harmanci

-----

DM kamp 2
Globen Sport – DAN .. 3 - 2 

00 min .. 1-0 .. Mads Gotfredsen
07 min .. 2-0 .. Mads Gotfredsen
14 min .. 2-1 .. Frederik R. Rasmussen
17 min .. 3-1 .. Mads Gotfredsen
30 min .. 3-2 .. Lars Laursen 

Gult kort:
Mustafa Harmanci

-----

IMG_6134
GS spilleren Mads Gotfredsen var alle steder på banen, og blev turneringens topscorer med 6 mål.

På gensyn til DM Futsal 2017 i Aalborg med Døves Idrætsklub START som vært.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram