hello world!
Udgivet: 27. december 2021

Globen Sport fik vokseværk i 2021

Året 2021 har sat rekord, fremgang og vokseværk på flere forskellige måder i klubben Globen Sport. Når man kigger på arrangementer og aktiviteter, så var det været et meget svært år med flere aflysninger og for få tilmeldte med Covid-19 pandemien som den største årsag.

Men når det kommer til antallet af medlemmer, så er der sket en fordobling i forhold til sidste år og sat en medlemsrekord for de sidste 10 år. De nye medlemstal pr. 31. december 2021 kan ses her: Idrætsgrene

I dag er klubben meget stærkere, og økonomisk styrket frem til 2024 som givet en større opbakning, en ny større bestyrelse, flere aktive foreningsledere, masser af kurser, elektroniske turneringer og m.m.

I 2021 har medlemmerne i fodbold, futsal, taekwondo og eSport fået medlemstilskud på flere tusinde kroner, mens aktiviteterne og tilbuddene til klubbens største medlemskreds breddeidræts- og husstandsmedlemmerne har været plaget af aflysninger og udsættelser.

Den nye bestyrelse ser frem til 2022, hvor klubbens største opgave bliver fastholdelse af de mange nye medlemmer, samt forsætte med at sætte fokus på et godt forhold mellem klubben og medlemmerne.

Glædelig jul og godt nytår.

 

(Billedet er udlånt gratis fra Pixabay, foto af krzysztof-m)

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram