hello world!
Udgivet: 24. juli 2018

Globen Sport etablerer taekwondo som ny idrætsgren

Efter et par måneders forberedelsesarbejde kan Globen Sport nu præsentere Taekwondo som ny idrætsgren, og har allerede lavet en økonomisk handlingsplan, fået nye medlemmer og en ny idrætsleder.

I en tid hvor der bliver færre og færre DM i døveidrætten, så arbejder Globen Sport på højtryk for åbne flere nye idrætsafdelinger i klubben og i dag er det Taekwondo.

Hvad er Taekwondo?

Taekwondo er en koreansk kampsport som kan føre sin historie mere end 2000 år tilbage. Dengang brugte man Taekwondo til at forsvare sig mod angreb fra dyr og senere også mod fjendtlige angreb fra mennesker.
Taekwondo har efterhånden udviklet sig til en international anerkendt sportsgren, og findes som en olympisk idrætsgren for både hørende og døve.

Internationalt mål

Globen Sport arbejder allerede nu på, at klubbens medlemmer skal deltage til Deaflympics 2021. Derfor vil klubben invitere til et møde med Dansk Døve-Idrætsforbund om et eventuelt samarbejde om et eventuelt døvelandshold i Taekwondo.

Samarbejde med Taekwondo Klubben Do i Aarhus

Globen Sport samarbejder tæt sammen med Taekwondo Klubben Do som er medlem af Aarhus Fight Academy, og har Jyllands største kampsport center, og det betyder klubbens medlemmer også skal have et ekstra medlemskab for kunne deltage i stævner og træning i Aarhus.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram