hello world!
Udgivet: 21. april 2015

Globen Sport er kommet godt frem til Tyrkiet

Globen Sport har sendt 21 repræsentanter i form af spillere, ledere og organisationskomiteen ’DCL Aarhus 2016’ afsted til denne uges Deaf Champions League Fodbold i Tyrkiet, hvor turneringen spilles d. 22. - 25. april 2015. De 21 repræsentanter består af 15 fodboldspillere og 6 ledere.

På trods af en masse problemer med mellelandingen i Istanbul, som gav en del forsinkelser og en nødlanding i Bulgarien fordi flyveren skulle tanke op. Så kom holdet godt til Tyrkiet med højt humør, og ser frem til en god uge med en masse fodbold på programmet.

Globen Sport regner med, at deltagelsen til Deaf Champions League i Tyrkiet bliver den sidste gang et skandinavisk hold deltager til Deaf Champions League i Europa. Tidligere har fodboldudviklingen for Skandinavien været, at Norge, Sverige og Finland ikke længere har aktiv fodbold – og udviklingen i Danmark har også gjort, at det er sidste gang Danmark kan kvalificeres sig til de fremtidige Deaf Champions League mesterskaber.

Holdet ’Globen Sport’ med de 15 spillere består af 3 svenske spillere og 2 norske spillere, mens de sidste 10 spillere er fra Danmark og vil kæmpe for et god resultat i Tyrkiet.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram