hello world!
Udgivet: 30. januar 2014

Globen Sport deltog til DDIs fodboldledermøde

Her til aften havde Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) indkaldt til ekstra ordinært fodboldledermøde i Brøndby. Under mødet deltog repræsentanter fra DDI, DAN, Døvania, Viking, samt Michael Vestergaard og Tobias Holland Flarup fra Globen Sport.

Hovedtemaet for mødet var reglerne om gule og røde kort som ellers blev drøftet og vedtaget på et møde i juni sidste år, og her i efteråret ønskede klubberne en ny drøftelse som her til aften resulterede i nye bedre regler til TCDK-ligaen (tidligere Døveligaen).

Under mødet fik Globen Sport’s nye fodboldleder Michael Vestergaard mulighed for, at fremlægge nye forslag og tanker til de fremtidige turneringsformer i Danmark. Ifølge Michael og Globen Sport ønsker man, at DM Futsal skal op på et højere niveau og gennemføres med 2 x 20 minutter i stedet for hyggefodboldens 2 x 8 minutter som det blev afviklet med i Fredericia d. 25. januar 2014.

Derudover kom der også forslag frem fra Globen Sport om, at DM Fodbold fra næste sæson måske skulle afvikles over to weekender og endda måske med 7-mands i stedet for 11-mands fodbold. Under fremlæggelsen var der en blandet modtagelse fra både DDI og klubberne, så der bliver lagt op til en stor drøftelse på det ordinære fodboldledermøde d. 15. juni 2014 omkring turneringsformen af DM Futsal og DM Fodbold.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram