hello world!
Udgivet: 20. maj 2016

Globen Sport deltog for sidste gang til DCL Football

Foto af: Emile Mahler og Nanna Hansen, OC Media

Globen Sport deltog for sidste gang nogensinde til Deaf Champions League Football Men i dagene 9. – 13. maj 2016 i Viby Idrætspark, og afsluttede dermed 8 års international klubfodbold som det danske hold som har deltaget i flest DCL turneringer i 2008, 2009, 2010, 2013, 2015 og 2016. 

Udviklingen i Danmark er så voldsomt nedadgående og nu er der ikke længere danmarksmesterskab i fodbold som gør, at ingen dansk hold fremover vil være repræsenteret til Deaf Champions League Football i Europa.

Hvad der startede med en bredt trup på 30 spillere til en stærk trup på 23 spillere endte med en masse afbud på grund ag skole, arbejde og skade. På trods af spillerne fik et udtagelsesbrev i efteråret 2015 så var det åbenbart ikke nok til, at spillerne kunne få fri fra skole og arbejde. Det endte med, at 1/4 af truppen meldte afbud til DCL Aarhus 2016 i stribevis op til 1 uge før turneringsstart.

Sidste år blev Globen Sport sølvvindere til DCL Tyrkiet 2015, og i år blev det til en sidste plads efter nederlag i turneringens kampe mod St. John DFC, Istanbul Sessizler og Budapest. Før turneringen havde man eller håbet på, at kunne afslutte den internationale deltagelse med en flot placering men det blev rent omvendt.

Globen Sports bestyrelse vil gerne takke alle lederne Tobias Holland, Brian Bille, Ronnie Lind, Lucas Gravgaard, Kasper Jørgensen, Svend Tarpgaard og Michel Vestergaard for deres store arbejde med træningslejre, og selve deltagelsen til DCL Aarhus 2016. Derudover vil klubbens bestyrelse også give et stort skulderklap til alle de spillere som deltog og stillede op i turneringen på dansk jord i Aarhus.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram