hello world!
Udgivet: 13. januar 2020

Globen Sport bliver en del af skydesporten i Danmark

På billedet fra venstre ses Tommy Sørensen (Generalsekretær, Dansk Skytte Union) sammen med klubbens formand Michael Skou Vestergaard.

Globen Sport er blevet en ny klub under Dansk Skytte Union og Jyllands Skytte Forbund.

Det er en stor glæde og en fantastisk nyhed for klubben, bestyrelsen og særligt for klubbens skytte Jan Winther. Globen Sport får hjemsted i Skytternes Hus ved Århus N med træning 3 gange om ugen, hvor der er der vil være både selv-træning og træning med skydetræner.

Klubben har lagt et kæmpestort stykke arbejde, for motivere og styrke skytten Jan Winther. Derfor glæder klubben sig til, at han ikke længere skal repræsentere HIVO Vejle til stævnerne men Globen Sport, som i forvejen står aktivt til rådighed med økonomi, ledsager, mediedækning, ny kørestol og landsindsamlingen via sponsor.me.

For Jan vil det betyde forhåbentligt mere stabil træning i Aarhus fremfor træning forskellige steder i Jylland, ligesom han heller ikke skal bruge masser tid på kommunikation til 3 forskellige klubber udover Globen Sport og Parasport Danmark. Det er blandt andet klubbens håb, at det vil kunne skabe mere ro omkring Jan i dagligdagen og til træningen med fasterammer.

Til sidst går Globen Sport nu i gang med at skaffe sponsorer, skydebeklædning og opvisningskampen til Jan, da det ikke har været muligt tidligere når han repræsenterede HIVO Vejle.

Powered by
info@globensport.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram