hello world!
Udgivet: 30. april 2010

Globen Sport avancere til kvartfinalen

Globen Sport åbnede i dag Deaf Champions League med en 2-0 sejr over norske Oslo, endda på tom mave, for morgenmad skulle man lede længe og forgæves efter. Desuden var der heller ikke et eneste minut til at opvarme i. Faktisk blev vi truet med at vi ville tabe 3-0 hvis vi ikke stillede op på tom mave.

Problemerne fortsatte traditionen tro i dag og det endte med at Globen Sport skulle åbne turneringen mod Oslo mens Castellon sad over, hvilket selvfølgelig gav dem en klar fordel - men det havde spaniolerne åbenbart ikke IQ nok til at fatte.

Sejren mod Oslo var aldrig i fare, efter det første mål, som faldt tidligt i kampen handlede det stort set blot om at få sejren kørt hjem, hvilket kan være svært på tom mave og det var også tydeligt at spillerne ikke havde særlig meget brandstof (læs energi) tilbage i 2. halvleg, men klogt spil med korte og hurtige passinger banede vejen for Globen Sport, de spillede på en måde der sjældent ses i Døveligaen; klogt og ikke mindst roligt, ingen lange panik bolde og adresseløse afleveringer. Det var meget sparsomt hvad nordmændene fik lov til hele kampen foregik på nærmest på Globens præmisser.

Det var en god sejr for os, specielt med tanke på at vi spillede på tom mave. 90 minutter på tom mave og i en bagende sol.

Kampfakta

Oslo - Globen Sport 0-2 (0-2)
(5) 0-1 Martin Jacobsen (Straffe begået mod ham selv)
(20) 0-2 Martin Jacobsen (Assist: Nassor Salim)

Inden kampen mod Castellon kunne Globen Sport hvile i 2 timer. Vi kom ud på banen med 90 minutter i benene, mens Castellon mødte friske op. Var os var der lagt op til en revanche kamp fra sidste års finale.

Kampen mod Castellon var trods resultatet meget lige! Globen Sport spillede deres sædvanlige spil med flade hurtige bolde rundt - en rigtig god kamp med spænding og drama. Nassor Salim gør det smukt til 0-1 da han udnytter en friløber og koldt placere bolden bag målmanden - til stor jubel for Globen Sport. Kun få minutter senere burde Nassor Salim have gjort det til 2-0 på endnu en friløber, men bolden røg tæt forbi nærmeste stolpe. Chancerne begyndte for alvor at banke på da Castellon satsede offensivt. Egentligt burde Globen Sport have lukket kampen med et mål til 2-0, men afslutningerne svigtede og dommeren bortdømte et klart straffe til Globen. Samtidig var det sparesomt hvad der var af energi tilbage i spillerne efter 90 minutter mod Oslo, men spaniolerne derimod var rig på energi og det blev desværre den afgørende faktor. Castellon scorer til 1-1 på frispark og gør det til 2-1 på et tyndt straffe og så mister spillerne koncentrationen. Men det var uden tvivl en flot kamp af Globen Sport der virkelig viste, at de kan gå hele vejen igen. Var det ikke for kampen mod Oslo havde Globen Sport helt sikkert sejret og fået revanche. Men vi tror på følgende: Den der ler sidst, ler bedst!

Oslo tabte senere på dagen til Castellon, hvilket betyder at Globen Sport er i kvartfinalen som gruppens 2'er. Vinder vi morgendagens kvartfinale venter Castellon igen i semifinalen og så gør vi det forbi med dem!